SOS BOLOGNESE

Время приготовления: 150 минут
Сложность: Mediu

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

Încinge la foc mare o cratiță încăpătoare.

Шаг 2

Pune carnea tocată și călește-o până se evaporă apa. Apoi adaugă vinul și deasemenea așteaptă până se va evapora alcoolul și lichidul.

Шаг 3

Adaugă ceapa, morcovul și țelina, pasata sau roșiile împreună cu 1 pahar de apă plată, frunze de dafin, busuioc, scorțișoara, condimentează cu sare și piper. Amestecă toate ingredientele.

Шаг 4

Trebuie să duci sosul până la punctul de fierbere, după care să micșorezi flacără. Pune capacul și lasă-l să se coacă circa o oră și jumătate sau două (amestecând din când în când).

Шаг 5

(RO) Sugestii: - În caz că pui pasata atunci pune și 3 roșii proaspete decojite tăiate cubulețe. - Împarte sosul pe porții și congelează-l (atunci când nu ai mult timp pentru gătit, fierbi niște paste, încălzești sosul și prânzul sau cina este gata). - Dacă totuși nu ești amator/amatoare de scorțișoară, o poți exclude și înlocui cu nucșoară rasă.

Шаг 6

După ce a trecut timpul de coacere, sosul trebuie să obțină o consistență mai groasă și apa să se evapore. În caz că sosul mai are nevoie să se îngroașe sau să se evapore apa, mai lasă-l la foc pentru circa 30 de minute.

Интересные рецепты

(RO) Carne de vită picantă c

(RO) SPAGHETTI CU CHIFTELUȚE

LASAGNA CU CARNE DE VITĂ ŞI