SALEURI CU CAȘCAVAL ȘI BACON

Время приготовления: 60 минут
Сложность: Uşor

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

ncălzește cuptorul la 180 de grade C.

Шаг 2

Întinde aluatul pe o planșetă pudrată cu făină și subțiază-l puțin. Întinde muștarul peste aluat.

Шаг 3

Rade deasupra cașcaval, după care taie aluatul în fâșii de 2-3 cm. pe lățime și de circa 15 cm. pe lungime.

Шаг 4

Acoperă fiecare fâșie cu câte o felie sau 2 de bacon în așa fel încât să o acopere complet.

Шаг 5

Răsucește fâșiile în spirale.

Шаг 6

Unge o tavă de copt plată cu puțin ulei și aranjează spiralele de foietaj pe ea. Unge-le cu ou bătut și pune-le la cuptor pentru circa 20 de minute sau până ce saleurile se rumesc frumos. Poftă bună.

Интересные рецепты

(RO) CRENVURȘTI ÎN ALUAT

SPARANGHEL CU BACON ÎMBRĂCAT

CLĂTITE UMPLUTE CU TOCĂTURĂ