(RO) Rulouri cu cașcaval

Время приготовления: 45 минут
Сложность: (RO) Ușor

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

(RO) Pieptul de pui se porționează în felii subțiri similare șnițelului.

Шаг 2

(RO) Brânza Feta se amestecă cu cașcaval și porumb, apoi se adaugă pătrunjelul mărunțit.

Шаг 3

(RO) Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură din compoziția obținută, apoi se rulează, iar marginile fiecărui rulou se prind cu scobitori.

Шаг 4

(RO) Rulourile se trec prin ouăle mixate în prealabil, apoi prin pesmet. Ulterior se prăjesc în friteuză pe o parte, până se formează o crustă crocantă și aurie, iar înainte de a le întoarce pe cealaltă parte se înlătură scobitorile.

Интересные рецепты

(RO) Piept de pui umplut

(RO) RULADĂ DE PUI

RULADĂ CU PIEPT DE PUI