(RO) Pizza cu bacon și roșii

Время приготовления: 45 минут
Сложность: (RO) Mediu

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

(RO) Aluatul se întinde în strat subțire. Este de preferat formarea unui blat suficient de subțire. Marginile se tapetează uniform cu degetele, astfel încât să fie puțin ridicate .

Шаг 2

(RO) Suprafața blatului se unge abundent cu sos, cu ajutorul unui polonic sau linguri. Mozzarella se mărunțește cu mâinile sau se trece prin răzătoare, deasupra se pun roșiile cherry curățate și tăiate jumătăți și se asezonează cu oregano uscat sau cimbru. Ulterior, se stropește cu uleiul de măsline.

Шаг 3

(RO) Se coace în cuptor la temperatura de 280-300°С, timp de 6-8 minute. Se recomandă ca tava să fie preîncălzită împreună cu cuptorul.

Шаг 4

(RO) Pe suprafața pizzei fierbinți se aranjează feliile subțiri de bacon și se stropește ușor cu ulei de măsline.

Интересные рецепты

(RO) MINI PIZZA DE VINETE

PIZZA CU MEZELURI

PIZZA CU BACON