PÂRJOALE DIN CARNE CA LA MAMA

Время приготовления: 60 минут
Сложность: Mediu

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

Pune carnea tocată de vită și de porc într-un bol încăpător. Peste tocătură adaugă ardeiul dulce tăiat cubulețe mici, ceapa tăiată mărunt sau dată prin mașina de tocat împreună cu usturoiul, deasemenea pune pâinea scursă bine de lapte, oul de găină, condimentează cu sare și piper după gust. Cu ajutorul mâinilor amestecă toată compoziția până se omogenizează.

Шаг 2

Ia câte o mână din compoziția de carne și începe să formezi pârjoalele, aruncându-le dintr-o palmă în alta de 3-4 ori, formând o bilă. Turtiți bila cu ajutorul degetelor dându-i o formă lunguiață. Fă același lucru cu toată compoziția de carne.

Шаг 3

Pune o tigaie la foc cu 2 linguri de ulei.

Шаг 4

Când uleiul s-a încălzit destul, pune pârjoalele și prăjește-le cu capac la foc mic pentru 8-10 minute pe fiecare parte.

Шаг 5

Scoate pârjoalele pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Интересные рецепты

(RO) Carne de vită picantă c

LASAGNA CU CARNE DE VITĂ ŞI

SOS BOLOGNESE