(RO) RULADĂ DE PUI

Время приготовления: 45 минут
Сложность: (RO) Mediu

ингредиенты

К сожалению, эта запись доступна только в RO

Процесс приготовления

Шаг 1

(RO) Pune într-un bol brânza de vaci, cașcavalul răzuit, coaja rasă de la o lămâie, pătrunjelul tocat, condimentează cu sare și piper negru după care amestecă tot împreună până se încorporează toate ingredientele.

Шаг 2

(RO) Taie bucățile de piept de pui în jumătate. Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit taie fiecare jumătate de piept de pui ca pe o chiflă de hot-dog. Fii atent(ă) să nu-l tai până la capăt.

Шаг 3

(RO) Ia o bucată de piept de pui, acoper-o cu o folie alimentară și bate-o pe ambele părți până se subțiază. Apoi fă același lucru cu celelalte bucăți.

Шаг 4

(RO) După ce ai bătut carnea, condimentează doar o parte cu puțină sare. Pune pe fiecare bucată aplatizată câte 2-3 bucăți de ardei copt, apoi mixtura de brânză, iar ulterior rulează strâns fiecare felie umplută și întărește-o cu câteva scobitori sau leag-o cu ață alimentară.

Шаг 5

(RO) Pune tigaia la foc mediu cu 2-3 linguri de ulei și așeză rulourile. Rumenește-le pe fiecare parte circa 3-4 minute sau până ce obții o culoare aurie.

Шаг 6

(RO) Apoi transferă-le pe o tavă de copt și pune-le în cuptorul încins la 180 de grade C pentru circa 15 minute.

Шаг 7

(RO) Scoate carnea din cuptor și las-o să stea câteva minute. Taie fiecare rulou felii de circa 2 cm. și servește-le cu orice garnitură dorești. Poftă bună.

Интересные рецепты

(RO) Rulouri cu cașcaval

(RO) Piept de pui umplut

RULADĂ CU PIEPT DE PUI