Rugo Carneval în aer liber

Rugo Carneval în aer liber

Rogob te invită la Rugo Carneval în aer liber, să celebrăm împreună 20 de ani de când am descoperit gustul pe placul Moldovei. Invitat special –Delia, cu show-ul său incendiar “Essence of PsiheDelia”.

Despre eveniment:

Rugo Carneval în aer liber va avea loc sâmbătă, 20 mai, la Grădina Botanică. Vino să dăm start sezonului de picnic cu un concert superb marca Delia.

Rugo este un concept nou de eveniment, care va aduna la un loc, toți iubitorii de picnic într-un carnaval de excepție.

Pe lângă showul excepțional, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități atât pentru adulți cât și pentru copii astfel încât să aveți parte de o zi minunată cu familia și prietenii. Mai multe detalii vom dezvălui pe parcurs.

Despre artist:

Delia, numită și Lady Gaga a României este în prezent una dintre cele mai controversate și populare artiste din România. Cu peste 50 de milioane de vizualizări pe youtube, majoritatea concertelor sale sunt adevărate opere de artă în care se îmbină sunetul, dansul, muzica și grafica pentru a-i transpune pe spectatori în alte lumi. Pe 20 mai veți avea ocazia să călătoriți în lumea PsiheDelia, doar la Rugo Carneval în aer liber.

Surprizele evenimentului nu se termină aici. Invitatul surpriză al evenimentului Rugo Carneval în aer liber este Irina Rimes – cântăreață originară din Republica Moldova, care s-a făcut cunoscută cu piesa “Visele”.

Despre bilete:

Atenție, numărul biletelor este limitat.
Grăbește-te să-ți asiguri prezența la cel mai tare eveniment al primăverii.

Din 14 aprilie biletele vor fi disponibile:

1. Online pe: https://iticket.md/event/rugo-carneval-cu-delia

Și începând cu 18 aprilie:

1. În toate magazinele Rogob. Aici puteți găsi amplasarea acestora:
https://www.rogob.md/magazine/

2. În Casa Bisconcert în Teatrul de Operă şi Balet:
069 205 502
Zilnic: 09:00 – 19:00

Am pregătit 3 tipuri de bilete, alege-l pe cel care îți corespunde:

Biletul Main – asigură intrarea pe teritoriul evenimentului.

Biletul Family – oferă intrarea la eveniment pentru o familie din 2 maturi și 3 copii până la 12 ani.

Biletul Partener – oferă intrare atât pe teritoriul evenimentului și de asemenea în zona pentru parteneri unde va fi amenajată zonă de catering separată, o zonă de relaxare și o zonă de dans.

Prețul biletelor:

Main: 200 MDL
Family: 400 MDL
Partener: 600 MDL

Deoarece acest eveniment este o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie, copiii însoțiți de părinţi, cu vârsta până la 6 ani inclusiv, au acces liber la eveniment.

Urmăreşte pagina evenimentului şi site-ul Rogob pentru a afla toate noutățile. Vom avea parte de un eveniment deosebit cu o mulţime de oaspeţi speciali, iar principalul dintre ei poți fi chiar tu.

Detalii suplimentare și informații utile pe pagina evenimentului.

Organizatorii evenimentului – NRG Events și BisConcert.