Rogob într-o nouă provocare, pe placul tău

Rogob într-o nouă provocare, pe placul tău

Rogob lansează noua gamă de produse Set Moldovenesc cu sloganul ”Diferiți, dar împreună de sărbători.” cu trei tipuri de mezeluri: Parizer Moldovenesc, Pastramă Moldovenească și preferatul Salam Moldovenesc, o nouă alternativă ca rezultat atenției acordate de companie consumatorilor săi.
Tendința tot mai mare a stilului de consum a rețetelor clasice, tradiționale și originale a motivat compania Rogob să ofere consumatorilor noi opțiuni din categoria produselor de calitate superioară.
Angajamentul față de inovare și de a satisface nevoile consumatorilor am creeat acest setde produse cu notițe moldovenești fabricat din mixuri din carne de porc și vită selectă cu adaos de condimente naturale,  pentru mesele deosebite de sărbători.
Dintr-un portofoliu larg de produse Compania Rogob a selectat cele mai populare gusturi  autentice, dezvoltînd produse care satisfac cerințele diferitor categorii de consumatori. Lansarea acestor produse este încă un pas în misiunea companiei de a ajuta consumatorii să facă cele mai bune alegeri. Rogob este o companie pentru care preparatele din carne reprezintă nu doar o pasiune, ci și un angajament bilateral de a oferi clienților produse de calitate, speciale cu gust autentic și cît mai bun.

Rogob te provoacă să încerci combinația de gusturi din Setul Moldovenesc.Banner_2_442x234