Ia-ți Cardul de Reduceri de la ROGOB

Ia-ți Cardul de Reduceri de la ROGOB

Dragi prieteni,

Ne bucurăm să Vă anunțăm că în perioada 15 februarie – 1 martie, 2017, puteți deveni posesorul unui Card de Fidelitate ROGOB.

BENEFICIILE UNUI CARD de FIDELITATE ROGOB

Beneficiile unui CARD de FIDELITATE ROGOB sunt multe. Acesta Vă permite să participaţi în diverse acţiuni de fidelizare şi Vă acordă reduceri pentru cumpărături. Reducerea acordată creşte odată cu valoarea totală a cumpărăturilor, respectiv cu cât mai multe cumpărături veţi face – cu atât mai mare va fi reducerea de care veţi beneficia.

CONDIŢIILE DE ELIBERARE

Cardurile de Fidelitate se vor elibera în perioada 15 februarie – 1 martie 2017 în toate magazinele din reţeaua ROGOB , pentru cumpărături în valoare minimă de 350 lei pentru un bon fiscal.
Cardul de Fidelitate va fi eliberat după completarea formularului de eliberare în care se vor completa toate câmpurile obligatorii. Din momentul completării formularului, cardul va fi activat în decurs de 48 de ore.

APLICABILITATEA REDUCERILOR

Reducerile se acordă la cumpărăturile efectuate cu cardul de fidelitate în toate magazinele ROGOB pentru produsele din următoarele categorii de mezeluri: Parizere, Crenvurşti, Şunci, Safalade, Salam semiafumat şi fiert afumat, Salam Crud Zvîntat, Specialităţi, Mici şi Cîrnăciori, Carne pentru frigărui, precum şi pentru produsele auxiliare comercializate în magazine. Reducerea nu se aplică pentru produsele de importanţă socială (lactate şi pîine) precum şi pentru produsele din categoria Carne Refrigerată.
Aceste dar şi alte condiţii de eliberare şi funcţionare a cardului sunt expuse în acest regulament.

Vă aştepăm cu drag în magazinele ROGOB!