F.A.Q

De ce aş alege produsele ROGOB?

Calitatea, naturaleţea şi prospeţimea sunt pilonii care ghidează activitatea companiei noastre pentru a deveni lideri incontestabili ai pieţei de mezeluri ca preferinţă a consumatorilor. Pentru a întruni aceste condiţii investim în dezvoltarea întreprinderii, astfel încât, la ziua de azi ne mândrim cu cea mai modernă şi dotată fabrică de mezeluri din Republica Moldova. Investim în oameni de performanţă care zi de zi lucrează asupra produsului şi asupra creării unor recete noi, rezultate din solicitările şi exigenţele consumatorilor noştri.

Din ce carne produce ROGOB mezeluri?

În dependenţă de capacitatea pieţei autohtone de a aproviziona producerea companiei în cantităţile necesare, care depinde de sezon, întreprinderea ROGOB foloseşte fie carne autohtonă fie carne importată din ţări a Uniunii Europene sau CSI. Indiferent de ţara de origine, aplicăm un control riguros a recepţiei materiei prime astfel încât ne asigurăm că suntem aprovizionaţi cu produs de o calitate înaltă.

În ce ţări exportă ROGOB mezeluri?
Chiar dacă compania ROGOB este gata de a-şi exporta produsele în ţările din UE şi nu doar, întrucât întruneşte toate condiţiile şi normele de igienă sanitară, fapt confirmat chiar de experţi europeni, la ziua de azi nici unul din producătorii din Moldova nu se bucură de această oportunitate din motiv că acel capitol al Acordului de Liber Schimb semnat între Republica Moldova şi Uniunea Europeana ce vizează exportul de produse de origine animalieră nu este aplicat deocamdată.

Cât de naturale sunt produsele ROGOB?

Naturaleţea produselor pentru noi e o prioritate. La producerea mezelurilor folosim carne refrigerată de calitate, supusă unor verificări sanitare riguroase precum şi o serie de ingrediente naturale cum ar fi: ouă de pasăre, ceapă proaspătă, condimente naturale, etc. fără a apela la substituenţi chimici ieftini. Mai mult ca atât, în procesul de afumare a produselor folosim rumeguş natural de fag.
Totodată, pentru menţinerea calităţii produselor noastre pentru o perioadă mai mare de timp, pentru a păstra proprietăţile gustative precum şi pentru a asigura controlul acidităţii şi alcanităţii produselor utilizăm aditivi alimentari de calitate, furnizate de liderii europeni în domeniul de producere a condimentelor şi aditivilor pentru mezeluri.

De ce aş cumpăra mezeluri anume de la magazinele ROGOB?

În primul rând din cauza prospeţimii produselor pe care o garantăm, dat fiind faptul că magazinele ROGOB se deservesc de 2 ori pe zi, ceea ce înseamnă că rulajul de marfă este mare, respectiv, beneficiaţi de cel mai proaspăt produs.
În al doilea rând, gama de produse din magazinele ROGOB este cu mult mai variată decât într-un magazin obişnuit, ceea ce înseamnă că indiferent de ora din timpul zilei, la noi veţi găsi produsul preferat.
Şi nu în ultimul rând este nivelul înalt al deservirii şi ambianţa prietenoasă din magazin, de care veţi rămâne mulţumit.

Ce sfaturi aţi da pentru alegerea unor mezeluri de calitate?

Cumpăraţi mezeluri de la punctele de vânzare autorizate, care respecta condiţiile de păstrare indicate pe ambalaj. Verificaţi integritatea ambalajului atunci când cumpăraţi un produs, citiţi cu atenţie informaţia indicată pe etichetă. Verificaţi data producerii şi termenii de valabilitate, atrageţi atenţia la culoarea şi mirosul produsului. Urmând aceste sfaturi simple nu veţi da greş în alegerea unui produs proaspăt, calitativ şi sigur.