(RO) SANDWICH CU STEAK DE VITĂ

(RO) Timpul de pregătire: 30 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Uşor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Condimentează cu sare și piper cotletul de vită, apoi stropește-l cu puțin ulei de măsline. Masează carnea pe ambele părți pentru a pătrunde mai bine condimentele.

Step 2

(RO) Încinge o tigaie la foc mare. Pune 2 linguri de ulei, așează carnea în tigaie și pune deasupra rozmarinul. Rumenește-o pe ambele părți după care micșorează focul la minim, cu ajutorul unei linguri stropește carnea cu uleiul din tigaie. Coace carnea după preferință (să fie în sânge 1-2 minute pe ambele părți, mediu 4-5 minute pe fiecare parte sau bine coaptă 6-7 minute pe fiecare parte).

Step 3

(RO) Scoate carnea din tigaie și pune-o pe un platou, acoper-o cu o folie de aluminiu și las-o să stea 5 minute.

Step 4

(RO) Taie bagheta in două pe orizontală stropește-o cu puțin ulei și pune-o pe o tavă cu tăietura în jos. Pune-o în cuptorul preâncălzit la 200 de grade C și rumenește-o câteva minute.

Step 5

(RO) Scoate bagheta din cuptor și unge-o pe o parte cu muștar.

Step 6

(RO) Taie roșia felii și aranjeaz-o peste o jumătate de baghetă.

Step 7

(RO) Pune rucola într-un bol și condimenteaz-o cu sare și piper, stropește-o cu câteva picături de oțet balsamic și ulei de măsline. Amestecă totul împreună și așeaz-o peste roșii.

Step 8

(RO) Taie carnea felii și amestec-o cu zeama rămasă de la friptură.

Step 9

(RO) Pune feliile de carne peste rucola, stropește-o cu oțet balsamic și ulei de măsline. Acoper-o cu câteva fâșii de parmezan, apoi astupă totul cu cealaltă jumătate de baghetă. Poftă bună.

Featured recipes

(RO) PATE DE CASĂ DIN FICAT D

(RO) BRUSCHETTE CU DOVLEAC COP

(RO) BUNĂ DIMINEAȚA BURGER