(RO) Rulouri cu cașcaval

(RO) Timpul de pregătire: 45 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Ușor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Pieptul de pui se porționează în felii subțiri similare șnițelului.

Step 2

(RO) Brânza Feta se amestecă cu cașcaval și porumb, apoi se adaugă pătrunjelul mărunțit.

Step 3

(RO) Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură din compoziția obținută, apoi se rulează, iar marginile fiecărui rulou se prind cu scobitori.

Step 4

(RO) Rulourile se trec prin ouăle mixate în prealabil, apoi prin pesmet. Ulterior se prăjesc în friteuză pe o parte, până se formează o crustă crocantă și aurie, iar înainte de a le întoarce pe cealaltă parte se înlătură scobitorile.

Featured recipes

(RO) Piept de pui umplut

(RO) RULADĂ DE PUI

(RO) RULADĂ CU PIEPT DE PUI