(RO) RULADĂ CU PIEPT DE PUI

(RO) Timpul de pregătire: 45 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Uşor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Tăie pieptul de pui în două pe verticală. Ia o bucată, acoper-o cu o folie alimentară și bate-o bine pe ambele părți până se subțiază. Apoi fă același lucru cu cealaltă bucată.

Step 2

(RO) Pune într-un blender coaja de lămâie, pătrunjelul, cașcavalul, usturoiul, o lingură de ulei, sare și piper după gust și mărunțește bine.

Step 3

(RO) După ce ai bătut carnea, formează o foaie din aceasta și o condimenteaz-o cu puțină sare și piper. Iar ulterior întinde pe tot fileul ½ din umplutura obținută.

Step 4

(RO) Rulează cu grijă și ”cârpește” pe ici, pe colo unde este nevoie cu bucățelele de carne care au mai rămas. După care, leagă carnea din loc în loc cu o ață alimentară sau poți folosi și câteva scobitori.

Step 5

(RO) Pune tigaia la foc mediu cu 2-3 linguri de ulei și așeză rulourile. Prăjește-o cu capac pe fiecare parte circa 4-5 minute sau până ce obții o culoare auriu-cafenie.

Step 6

(RO) Ia de pe foc și o pune-o pe un platou, lasând-o să stea 5 minute. După care scoate ața sau scobitorile, tăie felii de circa 2-3 cm. Poftă bună.

Featured recipes

(RO) Rulouri cu cașcaval

(RO) Piept de pui umplut

(RO) Rulou de vițel cu vinete