(RO) Roată din cârnăciori de porc ”Tradițional” cu muștar

(RO) Timpul de pregătire: 40 minutes
(RO) Gradul de dificultate: [:ro][:en][:ru]

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Încinge cuptorul la 200 de grade C. 2. Mototolește sub jetul de apă o bucată mare de hârtie, apoi întinde-o pe o tavă de copt. Rulează cârnăciorii sub forma unei roți mari. Fixați-o cu ajutorul unor țepușe de lemn.

Step 2

(RO) Pregătește sosul: Pune 2 linguri de muștar într-un bol, apoi adaugă sos de soia și ghimbir. Amestecă bine până gusturile se vor încorpora.

Step 3

(RO) Pune roata de cârnați pe tava tapetată cu hârtie și unge partea de sus cu aproximativ ½ din cantitatea de sos pregătită mai devreme. Pune cârnații la cuptor și coace-i circa 10-15 minute. După care scoate-i, întoarce-i pe cealaltă parte și unge-i cu restul de sos și de asemenea pune-i la cuptor pentru încă 10-15 minute sau până ce se vor rumeni frumos. Se servește cu piure de cartofi și salată proaspătă.

Featured recipes

(RO) Budincă cu cârnăciori