(RO) Quiche cu şuncă şi caşcaval

(RO) Timpul de pregătire: 60 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Ușor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Decongelăm aluatul. Preîncălzim cuptorul la 190 grade C.

Step 2

(RO) Pregătim umplutura: radem măşcat feta şi caşcavalul, şunca o tăiem cubuleţe. Amestecăm într-un bol ouăle, frişca, brânza şi caşcavalul ras împreuncă cu şunca. Trebuie să fim atenţi la sare, pentru că majoritatea ingredientelor sunt destul de sărate.

Step 3

(RO) Scoatem aluatul într-o tavă rotundă pentru copt, tăiem atent surplusul de aluat şi turnăm umplutura în mijlocul tartei.

Step 4

(RO) Dăm tarta la rolă pentru 35-40 minute, până se coace umplutura.

Featured recipes

(RO) Mic dejun cu șuncă și

(RO) Budincă cu ficat

(RO) QUICHE (TARTĂ) CU ROȘI