(RO) PUI PE DOZA DE BERE

(RO) Timpul de pregătire: 100 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Uşor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Încălzește cuptorul la 180 de grade C.

Step 2

(RO) Golește doza de bere pe jumătate și introduce în ea rozmarinul, usturoiul și coaja de lămâie.

Step 3

(RO) Usucă puiul cu un prosop de hârtie. Condimentează-l cu sare, piper și unge-l cu 3 linguri de ulei. Masează pielea puiului bine pentru a pătrunde condimentele.

Step 4

(RO) Așează puiul pe doza de bere, introducând cutia în cavitatea puiului.

Step 5

(RO) Tapetează o tavă de cuptor cu folie de aluminiu. Așează atent doza cu puiul pe ea și pune-l la cuptorul încălzit pentru 1 oră sau 1 oră și 20 de minute (în dependență de mărimea puiului).

Step 6

(RO) Din când în când unge cu o perie pielea puiului cu grăsimea lăsată în tavă.

Step 7

(RO) Când puiul este gata, servește-l cu o salată simplă de legume sau cu orice altă garnitură dorești.

Featured recipes

(RO) Curcan la cuptor