(RO) Pizza cu bacon și roșii

(RO) Timpul de pregătire: 45 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Mediu

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Aluatul se întinde în strat subțire. Este de preferat formarea unui blat suficient de subțire. Marginile se tapetează uniform cu degetele, astfel încât să fie puțin ridicate .

Step 2

(RO) Suprafața blatului se unge abundent cu sos, cu ajutorul unui polonic sau linguri. Mozzarella se mărunțește cu mâinile sau se trece prin răzătoare, deasupra se pun roșiile cherry curățate și tăiate jumătăți și se asezonează cu oregano uscat sau cimbru. Ulterior, se stropește cu uleiul de măsline.

Step 3

(RO) Se coace în cuptor la temperatura de 280-300°С, timp de 6-8 minute. Se recomandă ca tava să fie preîncălzită împreună cu cuptorul.

Step 4

(RO) Pe suprafața pizzei fierbinți se aranjează feliile subțiri de bacon și se stropește ușor cu ulei de măsline.

Featured recipes

(RO) MINI PIZZA DE VINETE

(RO) PIZZA CU MEZELURI

(RO) PIZZA CU BACON