(RO) PIEPT DE PUI UMPLUT CU ROȘII USCATE, MOZZARELLA ȘI SPANAC

(RO) Timpul de pregătire: 40 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Uşor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Taie pieptul de pui în jumătate.

Step 2

(RO) Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit taie fiecare jumătate de piept de pui ca pe o chiflă de hot-dog. Fii atent/ă să nu-l tai până la capăt.

Step 3

(RO) Deschide prima jumătate de piept de pui, condimenteaz-o cu sare și piper pe ambele părți. Pe o jumătate din pieptul de pui deschis pune ¼ din mozzarella, 5-6 roșii uscate, 5-6 frunze de spanac și acuperă cu încă ¼ de mozzarella. Închide pachețelul și întărește-l cu 2-3 scobitori. Fă aceeași procedură cu cealaltă jumătate de piept de pui.

Step 4

(RO) Încinge bine o tigaie cu 2 linguri de ulei. Rumenește timp de 3-4 minute la foc mare pieptul de pui umplut pe ambele părți.

Step 5

(RO) Transferă ambele bucăți de piept de pui umplute pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu și pune-le în cuptorul încălzit la 190 de grade C. pentru 15-20 de minute.

Step 6

(RO) Scoate pieptul de pui din cuptor și servește-l imediat cu orice garnitură dorești.

Featured recipes

(RO) Rulouri cu cașcaval

(RO) Piept de pui umplut

(RO) RULADĂ DE PUI