(RO) PÂRJOALE DIN CARNE CA LA MAMA

(RO) Timpul de pregătire: 60 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Mediu

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Pune carnea tocată de vită și de porc într-un bol încăpător. Peste tocătură adaugă ardeiul dulce tăiat cubulețe mici, ceapa tăiată mărunt sau dată prin mașina de tocat împreună cu usturoiul, deasemenea pune pâinea scursă bine de lapte, oul de găină, condimentează cu sare și piper după gust. Cu ajutorul mâinilor amestecă toată compoziția până se omogenizează.

Step 2

(RO) Ia câte o mână din compoziția de carne și începe să formezi pârjoalele, aruncându-le dintr-o palmă în alta de 3-4 ori, formând o bilă. Turtiți bila cu ajutorul degetelor dându-i o formă lunguiață. Fă același lucru cu toată compoziția de carne.

Step 3

(RO) Pune o tigaie la foc cu 2 linguri de ulei.

Step 4

(RO) Când uleiul s-a încălzit destul, pune pârjoalele și prăjește-le cu capac la foc mic pentru 8-10 minute pe fiecare parte.

Step 5

(RO) Scoate pârjoalele pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Featured recipes

(RO) Carne de vită picantă c

(RO) LASAGNA CU CARNE DE VITĂ

(RO) SOS BOLOGNESE