(RO) Mic dejun cu șuncă și salami

(RO) Timpul de pregătire: minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Mediu

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Taie ardeii și ceapa cubulețe după care călește-le câteva minute.

Step 2

(RO) Sparge ouăle într-un bol încăpător, adaugă sare și piper negru, după care mixează totul împreună.

Step 3

(RO) Unge tava de copt cu ulei. Aranjează aluatul la fundul tăvii, după care pune în straturi șunca și salami. Toarna mixtura de ouă, adaugă ceapa cu ardeii căliți și presară totul cu cașcaval răzuit.

Step 4

(RO) Pune tava la cuptor, încins în prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de minute.

Featured recipes

(RO) Quiche cu şuncă şi ca

(RO) Budincă cu ficat

(RO) SANDWICH CU PIEPT DE PUI