(RO) FAJITAS DE PUI

(RO) Timpul de pregătire: 30 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Ușor

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Taie carnea de pui fâșii de circa 2 cm. și pune-o într-un bol cu busuioc, două linguri de zeamă de la limetă, sare și piper (după gust). Amestecă totul și lasă să se marineze în timp ce te ocupi de ceapă și ardei.

Step 2

(RO) Taie ardeiul și ceapa fâșii asemănătoare cu pieptul de pui.

Step 3

(RO) Pune tigaia la foc mediu cu 2 linguri de ulei de măsline. Adaugă în tigaie pieptul de pui, ceapa și ardeiul, apoi lasă-le pe foc 7-8 minute, amestecând din când în când. Fă focul mai tare și adaugă o lingură de zeamă de la portocală. Amestecă încă 3-4 minute până vezi că ardeiul, ceapa și carnea puțin se rumenesc. Stinge focul și pune tot în bolul în care urmează să servești.

Step 4

(RO) Servește puiul pe tortillas încălzite, cu o linguriță de smântână și cu ¼ de la sucul unei limete.

Featured recipes

(RO) BRUSCHETTE CU DOVLEAC COP

(RO) PIZZA CU BACON

(RO) Hot Dog cu crenvurști