(RO) DUBLU ȘOLD CU UMPLUTURĂ DE BRÂNZĂ ȘI ARDEI

(RO) Timpul de pregătire: 60 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Mediu

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Ia un șold dezosat, acoperă-l cu o folie alimentară pe partea fără piele și bate-l până se subțiază puțin. Apoi fă același lucru cu celelalte bucăți.

Step 2

(RO) Pune într-un bol brânza de vaci și de oi împreună cu ardeii tăiați cubulețe, busuioc și condimentează cu sare (nu uita că brânza de oi e sărată) și piper. Amestecă până se încorporează toate ingredientele și se primeste o masă cremoasă.

Step 3

(RO) Condimentează fiecare bucată de șold cu sare și piper. Pe 3 din 6 șolduri întinde câte 1/3 din compoziția de brânză și ardei lăsând puțin loc pe margini. Cu cele 3 șolduri rămase acoperă-le pe cele umplute anterior. După care leagă fiecare „dublu șold” din loc în loc cu o ață alimentară sau poți folosi și câteva scobitori.

Step 4

(RO) Încinge cuptorul la 180 de grade C. Pune tigaia la foc mediu cu 2 linguri de ulei și prăjește „dublu șoldurile” pe fiecare parte circa 4-5 minute sau până ce obții o culoare auriu-cafenie.

Step 5

(RO) Ia-le de pe foc și așează-le împreună cu uleiul rămas în tigaie pe o tavă de copt. Pune-le la cuptor pentru 20-25 de minute (în dependență de mărimea șoldului). Scoate-le din cuptor și șervește-le cu o simplă salată de roșii și busuioc sau cu orice altă garnitură dorești. Poftă bună.

Featured recipes

PILAF DE OREZ CU PUI