(RO) Carne de vită picantă cu coajă de mandarină

(RO) Timpul de pregătire: 60 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Simplu

Ingredients

Sorry, this entry is only available in RO.

The process for preparing

Step 1

(RO) Curățim mandarinele de coajă și de fibrele albe. Scurgem sucul din ele. Îndepărtăm partea albă de pe cojile de mandarină, apoi le tăiem fîșii.

Step 2

(RO) Încingem uleiul într-o tigaie, adăugăm fîșiile de coajă și le prăjim puțin. Apoi le dăm deoparte.

Step 3

(RO) Tăvălim carnea prin amidon și o punem la prăjit, o rumenim frumos pe ambele părți. Adăugăm cîteva linguri de apă, usturoiul zdrobit și ghimbirul. Lăsăm să se înăbușe cîteva minute.

Step 4

(RO) Apoi adăugăm ardeiul, sosul de soia și sucul de mandarine. Lăsăm să dea în clocot apoi adăugăm cojile de mandarină. Amestecăm bine și putem servi

Featured recipes

(RO) Friptură de porc în ulc

(RO) LASAGNA CU CARNE DE VITĂ

(RO) FRIPTURĂ DE PORC ÎN CEA