(RO) Aperitive Rogob

(RO) Timpul de pregătire: 15 minutes
(RO) Gradul de dificultate: (RO) Medie

Ingredients

The process for preparing

Step 1: (RO) Aperitive pe bețișoare

(RO) 200 gr. - salam semiafat Presatto 200 gr. - salam crud afumat Chișinău cu Divin 200 gr. - salam crud afumat moldovenesc cu vin roșu 200 gr. - salam crud afumat Milano cu vin alb 100 gr. - parmezan tăiat cu cubulețe 50 gr. - roșii uscate 1 ardei dulce roșu 1 ardei dulce oranj 1 ardei dulce galben 100 gr. - mozzarella 50 gr. Castraveți marinați 50 gr. Castraveți marinați korinison 50 gr. Ceapă murată Germeni și vlăstări

Step 2: (RO) Aperitiv foitaj cu salam

(RO) 200 gr. - salam crud afumat moldovenesc cu vin roșu 200 gr. - salam crud afumat Milano cu vin alb 500 gr. - foiaj fără drojdie 1 lingură - semințe de susan negre 1 ou 200 gr. - cremă de brânză 50 gr. - Vlăstări de mazăre 30 gr. - roșii uscate Mod de preparare: 1. Se taie foitajul în dreptunghiuri de 3,4 cm 2. Se pune pe tava de copt tapetată cu foaie de copt, se unge cu ou și se presară pe jumătate din nr. dreptunghiurilor susan negru. Se coace la 190 de grade C 5-7 minute sau până se rumenesc frumos. 3. Între timp amestecă crema de brânză cu roșiile uscate. 4. Unge dreptunghiul fără susan cu crema de brânză, adaugă deasupra salam, vlăstări de mazăre și acoperă cu cealaltă parte cu susan.

Step 3: (RO) Ouă fierte

(RO) 50 gr. - Brânză albastră 1 lungură Maionez 1 lingură Muștar 1 castravete marinat 200 gr. Salam de Chișinău cu divin 1/3 - ardei dulce tăiat cubulețe Mix de germeni Sare și piper