Ingrediente
- 3 cartofi medii (fierți)
- 2 morcovi mari (fierți)
- 2 ouă de găină (fierte)
- 1 piept de pui de 500 gr. (fiert)
- Porumb dulce la conservă – 300 gr.
- 4 castraveți (murați)
- 300 gr. – maioneză
- Sare și piper negru
Procesul de preparare
Pasul 1
Curăță legumele și ouăle de coajă.
Pasul 2
Taie cubulețe medii legumele, ouăle și carnea și pune-le într-un bol încăpător.
Pasul 3
Scurge porumbul de apă și adaugă-l în bol peste celelalte ingrediente.
Pasul 4
Taie castraveții cubulețe mai mici și pune-i peste celelalte ingrediente.
Pasul 5
Adaugă maioneza, condimentează cu sare și piper (trebuie să fii atent/ă cu sarea, nu uita că castraveții sunt sărați) și amestecă tot împreună. Gustă, dacă mai este nevoie, mai adaugă sare sau piper negru.