Ingrediente
- 200 g brânză Feta
- 1/2 cutie de porumb conservat
- 100 g cașcaval moale ras
- 500 g piept de pui
- 2 ouă
- 300 g pesmet
- pătrunjel
- ulei de floarea soarelui
Procesul de preparare
Pasul 1
Pieptul de pui se porționează în felii subțiri similare șnițelului.
Pasul 2
Brânza Feta se amestecă cu cașcaval și porumb, apoi se adaugă pătrunjelul mărunțit.
Pasul 3
Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură din compoziția obținută, apoi se rulează, iar marginile fiecărui rulou se prind cu scobitori.
Pasul 4
Rulourile se trec prin ouăle mixate în prealabil, apoi prin pesmet. Ulterior se prăjesc în friteuză pe o parte, până se formează o crustă crocantă și aurie, iar înainte de a le întoarce pe cealaltă parte se înlătură scobitorile.