Mușchiuleț de porc cu cartofi la cuptor

Timpul de pregătire: 120 minute
Gradul de dificultate: Uşor

Ingrediente

  • 1 mușchi de porc
  • 800 gr cartofi
  • 2 ardei roșii
  • 2 cepe
  • 3-4 cozi de ceapă verde
  • 2 ling. maioneză
  • sare, piper după gust

Procesul de preparare

Pasul 1

Spălăm mușchiul de porc, îl frecăm bine cu sare, piper și-l ungem cu maioneză. Îl dăm la cuptor pentru 50-70 minute, la o temperatură de 180 grade.

Pasul 2

Curățim cartofii, ceapa și-i tăiem mășcat.

Pasul 3

Prăjim bine ceapa și cartofii la foc tare câteva minute, până se rumenesc și prind coajă.

Pasul 4

Spălăm ardeiul și-l curățim de semințe. Îl tăiem cuburi, îl adăugăm la cartofi și dăm legumele la cuptor pentru 30-40 minute, la o temperatură de 180 grade.

Pasul 5

Feliem mușchiul de porc copt și-l servim cu cartofii presărați cu ceapă verde.

Rețete recomandate

FASOLE VERDE (PĂSTĂI) CU RO

COTLET DE PORC CU PIERSICI LA

LASAGNA CU CARNE DE VITĂ ŞI