Carne de vită picantă cu coajă de mandarină

Timpul de pregătire: 60 minute
Gradul de dificultate: Simplu

Ingrediente

  • 300g carne de vită
  • 3 mandarine
  • 3 lng ulei vegetal
  • 2 lng amidon de cartofi
  • 2 căței de usturoi
  • Ghimbir după gust
  • 3 lng sos de soia
  • Ardei roșu după gust
  • Sare

Procesul de preparare

Pasul 1

Curățim mandarinele de coajă și de fibrele albe. Scurgem sucul din ele. Îndepărtăm partea albă de pe cojile de mandarină, apoi le tăiem fîșii.

Pasul 2

Încingem uleiul într-o tigaie, adăugăm fîșiile de coajă și le prăjim puțin. Apoi le dăm deoparte.

Pasul 3

Tăvălim carnea prin amidon și o punem la prăjit, o rumenim frumos pe ambele părți. Adăugăm cîteva linguri de apă, usturoiul zdrobit și ghimbirul. Lăsăm să se înăbușe cîteva minute.

Pasul 4

Apoi adăugăm ardeiul, sosul de soia și sucul de mandarine. Lăsăm să dea în clocot apoi adăugăm cojile de mandarină. Amestecăm bine și putem servi

Rețete recomandate

Friptură de porc în ulcele

LASAGNA CU CARNE DE VITĂ ŞI

FRIPTURĂ DE PORC ÎN CEAUN